Matilda Ahdrian

hon har gjort samma sak
Här är en blogg för er som vill läsa, hon har gått igenom samma operation som mig, ungefär samtidigt. Hon har precis skrivit en sammanfattning av det hela, själva proceduren. Känner igen mig i nästan varje liten grej. Det är som att hon har skrivit ner det jag gått igenom åt mig. Men det har jag faktiskt tänkt ta tag i snart och göra själv. 
Men det är väldigt coolt, speciellt eller vad man ska säga, att läsa om någon som går igenom exakt samma sak.
http://stinastil.se/


(Moa: det finns svar på din kommentar!)
kan man dumpa sin mage?
En självisk liten mage som inte fattar att den ska samarbeta och hålla sig normal, det är vad jag har. Skulle gärna bytt ut den för länge sen om det gick. Trodde den skulle hålla sig bra nu, men icke. Antagligen har det varit något stopp igen, gissar att det var av pommesen i söndags, och att tarmen är svullen efter det. Därför gör det fortfarande ont. Men nu är det bara när jag har ätit det onda kommer, dock sitter det i några timmar och är hemskt. Så får väl svälta tills det har lagt sig! 
Vill ha en sån här kalasfrukost nuu utan några problem
Söndag

En bra söndag i stan med lite vänner. Kvalletid med Tildan och bra väder.
Bra dag tills magen bestämde sig för att öra uppror. Aldrig haft så ont. Låg och skakade i 1.5h av smärtan. Inget att leka med den där alltså. Så nu har jag fått sova ut och ta igen det lite!