Matilda Ahdrian

Röntgen

Kortaste tiden jag har varit inskriven på sjukhus hittills, endast några timmar. Var tillbaka på avdelningen jag legat inne på, usch. Men skönt att gå dit och veta att jag skulle komma där ifrån iallafall!
Röntgen gick fortare än vi hade räknat med, har tagit bilder för att se ifall det är någon krök eller sådant i magen som kan göra ont. Lyckades få en påfyllning av järn också, så kanske kanske blir jag lite piggare nu? Haha.

oktober till februari
Trodde ju inte jag var sådär rund i ansiktet i höstas. Det svällde ju upp så lite i taget så jag trodde verkligen inte det var så sjuk skillnad. Men här har jag några bilder jag lyckats ta på samma sätt med ganska stora hopp mellan dem. Från någonstans i mitten av oktober till idag. Man kan ju säga att mitt ansikte har förändrats en del på denna lilla tiden. Och tillbaka till det stora ska det inte gåååå!!
På benen

Nu är jag uppe på benen igen och har gjort en dag i skolan, dock blir det inte mer än två dagar denna veckan då hela morgondagen kommer spenderas på sjukhuset. Men jag är iallafall pigg så jag kan plugga ikapp mig under tiden!