Matilda Ahdrian

Hosta med stomi

Jag har antagligen haft hosta under de åren jag haft min stomi, men kommer inte ihåg när det var senast. Nu har jag dock en ordentlig förkylning och jobbig hosta. Och hostan är nog en av de få sakerna som gör att man "känner"/tänker på stomin. Eller eftersom man spänner hela magen när man hostar så känns det på något sätt som att man drar lite i stomin. Så i varje hostning gör sig stomin märkbar. Inte så att det gör för ont och jobbigt, men ändå så att man tänker på det och hoppas den inte skadas! Blir gärna frisk från allt det snart!

Skolstart

Jaha, då var det igång igen. Vad hände med de 3 månadernas ledighet egentligen? Galet att jag börja andra året idag! Det är lagboken vi ska bli kompisar med närmsta månaderna, Jöken, första stora kursen. Blir spännande!

NOLLNINGSGÄNGET

Nollningen är verkligen svår att beskriva för någon som inte är med i det, det är så mycket annorlunda från skola till skola, och särskilt Halmstad när nollorna inte får veta vilka vi är. Så kul. Vi har haft fantastiska dagar, tur med vädret rakt igenom och ett grymt gäng!