Matilda Ahdrian

PUTTE I PARKEN - Karlstad
Dagens arbetsplats har varit på Puttie i Parken uppe i Karlstad. Körde upp från Göteborg i förmiddags, bara det gör en rätt trött. Men sen var det dags för festival. Dagen har gått bra och det va skönt med en dag som gick så mycket bättre än lite tidigare trögstartade. Älskar känslan när det är flera montrar uppe, strosande människor, massa god mat och musik. Först ut var Samir & Viktor, kvällen avslutades med Sabina Ddumba, rätt okej att ha i bakgrunden när man jobbar. Nu säger jag god natt från hotellrummet i Karlstad!
älskade langos, som bara dyker upp på göteborgskalaset, man får ju passa på!
ääääälskar att bo på hotell!!
Från Varberg till havet
Dagens arbetsplats har varit i Varberg. Så glad för fint väder, de underlättar långa dagar. Och Sverige vann!! Wehoo va kul!! Kom tillbaka till Göteborg vid 21 & Linnéa mötte mig direkt, ett kvällsdopp kändes rätt bra! Det va skönt i vattnet igen!! Så skönt att avsluta dagen så!
(null)

(null)

(null)

jobbdag i Lysekil
Idag började jobbveckan. Först ut var Lysekil. Rätt fin arbetsmiljö när vi får stå precis vid havet. Älskar det. Hade rätt bra lunchspot och kaffepaus också. Är tillbaka i Göteborg igen, imorgon väntar Varberg. Många mil i kroppen när detta är över!
(null)
(null)
(null)
Och med en sån fin kväll var jag tvungen och gå ner till havet när jag kom hem. Svalkade fötterna och fick se en glimt av solnedgången.