Matilda Ahdrian

Beachpartyy
Har precis kommit in från en supertidig surflektion. Det var bland de bästa passen vi har haft. Solen var perfekt & det blåste inte knappt, så vågorna gick jämt och fint! Lyckades till och med ta mig upp på de obrutna vågorna för första gången. Så jag är nöjd! 
Igårkväll var sista kvällen på surfcampet, så det var beachparty. Så härligt att kunna va ute barfota i stranden på natten och det är varmt i luften! Kort sagt nöjda med vårt surfcamp, vi har lärt oss surfa och haft så kul! 
Hoppas vi får några bra bilder som bevis iallafall. 


Spot X
Här får ni se en liten del av hur vi har det. Bor på SpotX, lite olika stugor omkring med hängmattor, bänkar och mestadels surfbrädor. Mysigt och skönt att ha ett ställe för mer än en natt!
 
Surfdag 3
Nu har vi surfat klart vår tredje dag här på surfcampet. Kan ju meddela att jag lyckats lära mig ställa mig upp, när jag vill! Wohoo. Så nu är det mycket roligare. Kan till och med svänga, lite iallafall. 
Kommer förhoppningvis få lite bra bilder som tas under tiden, men de får vi först i slutet av veckan. Så det är dessa halvdana sålänge!