Matilda Ahdrian

Per Holknekt

Idag har det varit Arbetsmarknadsdag på skolan och i samband med det två grymma föreläsningar. Första var redan igår med Michael Södermalm, riktigt peppande och inspirerande om hur inställningen avgör så mycket.

Trots att vi inte utnyttjat möjligheten att prata med företagen som ställer ut utan prioriterade plugget idag, så var dagens föreläsning med Per Holknekt (Odd Mollys grundare) också grym. En annan typ av föreläsning än igår. Så intressant att få höra hans framgångsresa, sånt gör en så taggad! 
Älskar föreläsningar med inspirerande människor, sånt borde man fylla livet med mer!

Well, Good morning
Det är orimligt hur majoriteten av mitt liv kretsar kring mat-tillfällen. Frukost och brunch är det enda som jag gör nu känns det som. Men det är ett fantastiskt sätt att träffa vänner och särskilt när man behöver göra ett välplanerat schema när man väl är hemma.
Började veckan på Steinbrenner och Nyberg, mysigt, lugnt och tomt en måndagsmorgon. Gav mig också återigen insikten att jag inte är gjord för att gå upp klockan 7 (kanske om jag skulle lägga mig i gooood tid), hela dagen är förstörd av trötthet... Dags att jobba bort det!
 
 
ETHELS BREAKFAST
SYSTRAR - FRUKOST - SÖNDAG
En given kombination och jag är så tacksam att få ihop det. Mina systrar är världsbäst och jag älskar att få umgås ordentligt. Vi testade för ett, för mig, nytt ställe i Linné, Ethels Café. Det var så mysigt. Rätt lite men inte fullsmockat som på andra ställen. Älskar att få frukosten på våningsfat, en annan sorts känsla på det!