Matilda Ahdrian

TACK 2014
Nu lider året mot sitt slut och det har verkligen gått så fort. Samtidigt som så mycket har hunnits med. Har bara plockat fram några bilder som jag kunde få tag på härifrån USA. Lite höjdpunkter från 2014.
Första toppen måste ju varit UF-mässan, 4 priser och sånt glädjerus. SM var också en intressant upplevelse. Det har varit bal, jag har tagit studenten. Haft fantastiska veckor i Spanien. Jobbar ordentligt på både Liseberg och Flora. Haft fantastiska kvällar med vänner och ja, helt enkelt haft ett väldigt bra år. Jag har dessutom bokat en resa runt hela jorden och faktiskt redan påbörjat den. Och det absolut främsta, jag har i princip varit frisk hela året. Inga större dippar, och det säger vi WIHOOOO till. Frihet är vad det är. Tack 2014. 

 
FLORIDA
Njuter av årets sista dagar i lite varmare klimat. Kan inte klaga iallafall. Och får äntligen vara med min pojk efter 4 månader ifrån varandra!! 


Kvar i Atlanta
Det gick inte riktigt hela vägen igår. Har precis vaknat på mitt hotellrum kvar i Atlanta. Flyget från Paris blev lite sent så missade mitt sista med fnuttiga 10min. Väntan i tullen var en evighet. Sen springandes som en yr höna runt rullbandet för att hitta väskan och gå igenom med den. Väl igenom möts man av personal från Delta som tar väskan och ropar Run to your flight, gogogo! (Alltså inte bara jag som hade tight med tid). Sen på något tåg och sjävklart är det gaten som är på sista stationen, och sen allra längst bort på den korridoren. Det var rätt svettigt att springa runt med min tunga väska. Inte en människa fanns det kvar och allt höll på att stänga. Det var minsann en upplevelse.
Men, ombokad och efter några timmars vila är det dags att gå upp (klockan är 05.00) och röra sig mot flygplatsen igen.