Matilda Ahdrian

tacos
Jag råkade sova bort halva denna dagen, blev väckt vid havl 2. Det var riktigt riktigt längesen, trodde inte jag kunde sova så länge längre. Men det var riktigt skönt faktiskt! 
Igår hade jag ett Lisebergspass igen, så direkt efter det åkte jag hem till min Tilda tillsammans med Oskar och hennes Anton. Vi hade en riktig tacokväll, så gott och behövligt!
 
livets första klackar
Jag har köpt mina allra första klackskor. Jag har verkligen aldrig gått i klackar. Dels för att jag inte kan, men framförallt att jag blir nästan 2m, så man ser ju sjukt bra men känner mig lite väl högt över mina korta vänner. Men kände att det var dags att testa, ha ett par skor som kan göra att allt ser lite trevligare ut, till skillnad mot converse och gympaskor. Jag premiäranvände de faktiskt ett par timmar ikväll, ont i fötterna, ja, men det är bara att öva!
 
 
 
Wonderbrand 10 år
Jag är verkligen så ledsen att jag glömde min kamera hemma idag, det blev för stressigt imorse. Så det jag har att erbjuda från kvällen är några taskiga mobilbilder, alltid bättre än inget. Wonderbrand har alltså ställt till med en 10års fest ikväll och det blev lyckat! Över hundra gäster och god mat, musik och allt! Fantasitska Gitta fixade till och med innan en stylist till oss som jobbar på Wonderbrand innan. Älskar att bli sminkad!! Det blev en väldigt enkel och naturlig sminkning! 
Smet dock hem rätt tidigt, Lisebergsjobb som väntar imorgon, weey!