Matilda Ahdrian

HEJ GÖTEBORG, HEJ SOMMAR
Att packa bilen full och tömma lägenheten ordentligt känns som en riktig markering för sommarlov. Jag hyr ut lägenheten i sommar så det var ett riktigt lämnande när man inte får komma tillbaka förrän i slutet av augusti. 
Flyttar hem och det är då sommarlivet börjar på riktigt, så härligt. Hann hem och vända innan jag hann åka på Connects avslutningskonsert. Så kul att få se Helené och gänget i sitt esse! 
hemma. 
ett gäng hejdå:n
Idag var det dags att lämna lilla Halmstad. Utnyttjade timmarna innan mamma kom och det var dags att tömma lägenheten. Trotsade vädret och gick på vår morgonpromenad (!). Så hann säga hej då på morgonen. Smet förbi Agens och Hanna en sväng, de är ju de som inte kommer vara kvar och dessutom bo så galet nära när jag kommer tillbaka i höst.. Det är ledsamt. Älskar att ha de så nära att man kan gå i tofflor. 
morgonen genom snapchat:
 
 
 


sista kvällen för terminen
Oj vad jag får separationsångest även fast jag kommer kunna åka ner lite då och då. Det kommer inte bli samma vardagshäng på tre månader och det gör ju ont i hjärtat. Saknar de redan och lämnade de för knappt en timme sen, haha. Wellwell, Göteborg kommer bli fantastiskt och jag får vara med detta gäng några gånger under sommaren förhoppningsvis!