Matilda Ahdrian

GELLERTS SPA
Riktig härlig avkopplingsdag har vi haft idag. Inte lika mycket flängande mellan olika ställen och sevärdheter. Imorse checkade vi in på Gellerts spa. Så fint, gamla byggnader och fint. Spats innehåll överlag är inte så märkvärdigt. Vi spenderade mest tid ute i poolen & på solstolarna, skönt att få lite d-vitamin ordentligt såhär i slutet. 
I eftermiddags hade vi en timmes massage bokad på ett annat ställe som vi traskade iväg till. Magiskt. Det var extra behövligt efter alla mil vi gått dessa dagar. 
Gunnar drog extra uppmärksamhet. Märkte skillnad på att vara på strand utomlands och nu då spa. Alla vänder blickarna & man är lite mer inhängnad på spa än på stranden. Haha. Men, nu har Budapest fått se en stomi, det var uppenbarligen dags!
(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

ROS-GLASS
Titta på denna glassen!! Viken skapelse, haha. Så coolt att se när de gör de, så snabba & säkra på sin sak. Tänk va glad man kan bli av en form på glass! Smälte dock fort i värmen här så det blev en riktigt snabb bild! 
(null)

HELA STADEN
Vi har haft en lång och effektiv första dag. Sett så mycket, olika delar och platser av staden. Köpte ett hop on hop off pass för att bocka av viktiga platser, hunnit med 3 av 4 busslinjer på den. En av de finaste platserna var här uppe vid statyn, eller precis nedanför, Citadella. Utsikt över hela staden, både Pest & Buda sidan. Är ju extra svag för utsikter. Perfekt!!
(null)

(null)

(null)

(null)