Matilda Ahdrian

Magic
Så glad att ha så nära till havet. Att även de dagarna jag slutar efter 20 kan jag få njuta av solen, bada & de ljumma kvällarna. Maaaagiskt Sverige!!
(null)
(null)

(null)

(null)

Morning at the hospital
Fredagsmorgon denna veckan innebar Sahlgrenska. Det var längesen jag var där, förutom för blodproverna förra veckan då. Nästan 2.5år sen för att vara exakt, så galet. Träffade min läkare på mag och tarm- avdelningen. Har ju lite olika på olika avdelningar som håller koll på mig. En kontakt på Stomimottagningen, en på kirurgen och en på medicin(mag&tarm). Så idag var det dags för rutinbesöket/kontrollen. Alla prover såg bra ut och jag mår bra är vad vi kom fram till. Ska kanske börja ha en dialog med kirurgen om operation, det är lång väntetid så tänker att jag kanske ska ställa mig i kö och ta beslutet om jag får en tid (om tidigast ett år) ifall jag vågar ta bort stomi eller ej!
(null)

”Jag har med dina badkläder”
Det är en mening som är rätt trevlig att mötas av när man blir hämtad efter jobbet klockan 20.10. Nico hade bestämt kvällsdopp & hade med badkläder till mig, jag klagar minsann inte på det! Kolla solen, helt fantastiskt att få bada till det efter en dags stående i butiken!
(null)