Matilda Ahdrian

intensiva dagar
Dagarna har verkligen gått fort och gått i ett det senaste. Igår sov jag ju hemma och hann till skolan på förmiddagen. Sen mötte jag mamma och pappa på hotellet. Hann med ett träning från 55e våningen igen, var ju tvungen att testa när det var dagsljus för utsikten. Dock kör jag inte så länge (tidsbrist, nybörjare och trött). 
Sen åt vi såå god middag. Alltså jag uppskattar en köttbit så galet mycket nu. Det blir ju inte så mycket ordentlig mat, så det var en guldstund att få en riktigt bit. Och givetvis en ordentlig efterrätt på det, creps med glass i!! Viktigt att hålla balans mellan träning och sötsaker eller, haha kompenserar!
går ju rätt smidigt att springa med denna utsikten
 
Mid-term Exam
Idag har vi en ordentligt prövande dag. Mid-term examination i två kurser. Jag har precis kommit ut från den första  och den enda skriftliga. Det är verkligen ett lotteri, man kan ha gjort rätt eller så har man varit inne på helt fel spår och använt knasiga formler osv. Hoppas det räcker till ett godkänt iallafall. Nu har vi en redovisning och inlämning kvar, sen får vi lov!
 
CLOUD FOREST
Det finns ju en del viktiga saker kvar för oss att göra i Singapore fortfarande. Cloud Forest var en av sakerna jag haft på min lista. Tog med mig mamma och pappa dit och vi gick runt världens högsta inomhus-vattenfall och så fin miljö!