Matilda Ahdrian

grönt
Tycker det är så kul när smoothien är grön. Har alltid kört hallon och banan, så det har öppnats en ny värld för mig nu haha... Nöjd att jag efter 20 år får i mig löv (spenat) och kan vara lite nyttigare i tanken iallafall. Får ett sug efter smoothien och enda haken är att det är lite mer ansträngande att göra än att hälla upp chips...
 
Den korta helgen
När jag lämnade Halmstad förra torsdagen så åkte jag hem för en av de kortare vistelserna hemma på ett tag, den helgen jag var minst ledig i anslutning till helgen. Men den korta blev visst en av de längre, jag var hemma i en hel vecka!! 
Den påfyllningen behövs, Göteborg är jobbigt och bra på samma gång. 
Kom hem imorse till en regnig stad och tom lägenhet. Tur att jag har en säng jag uppskattar överdrivet mycket att få krypa ner i nu iallafall!


Dugga
På fredag är det dags för vår första dugga, en liten minitenta ungefär. Svårt att greppa riktigt hur mycket man behöver plugga när man inte riktigt vet vilken nivå den kommer vara på. Första gången jag pluggar inför något ordentligt hemma i Göteborg, känns riskabelt att inte plugga tillsammans med gänget där nere. Hinner förhoppningsvis gå igenom det med de imorgon en sväng!
Men i denna kursen är miniräknaren tillbaka på riktigt, innan har det funkat med absolut basic. Men nu blir det lite fler metoder, sjukt att jag knappt vet hur man använder den och vad alla knasiga uttryck betyder längre...