Matilda Ahdrian

1 mil
Hur fantastiskt var det att äntligen vakna upp till strålande sol och blå himmel? YES. Jag började förmiddagen med en långpromenad, kände att nu finns det inga ursäkter för att min kropp inte ska få röra på sig längre. Jag gick ner till stranden och gick nästan hela stranden. Bestämde mig för att inte vända förrän jag var uppe i 5km, så jag gick alltså en mil!! Min kropp måste blivit chockad. Inte för att jag gick i något väldigt tempo så är det mer än vad jag rört mig på länge. Så härligt att kunna gå precis längs havet!
 
skola på en lördag
I vår entreprenörskapskurs fick vi en liten spark i baken på vår handledning i veckan. Vi har inte alls lagt ner mycket tid på arbetet och att vi behövde växla upp visste vi. Svårt att få ihop dagar som passar alla, med olika kurser, jobb osv. Så vi var så ambititösa att vi tog en lördag! En stund innan vi åkte hem och såg hockey-finalen, kul ändp att HV fick vinna!
 
tacofredag
Undrar hur många tacofredagar vi har haft sen jag flyttade till Halmstad alltså. Det är nästan ett måste. Så givetvis, i fredags var det taco och Let´ Dance på programmet. Perfekt fredag!