Matilda Ahdrian

Glossybox

Jag har inte fått tillbaka krafterna i kroppen riktigt än, även om febern och allt är borta tar det en stund för en klen kropp att komma tillbaka, huvudet har dunkat och varit tungt hela dagen. Så nu hoppas jag på att sova bort det.

Fantastiska mamma körde ner mig hela vägen till Halmstad idag, så nu är jag iallafall i rätt stad! Dessutom kom min första glossybox i brevlådan & det har varit 17 grader här idag, bra friskhetskur det minsann!
 
 
Matförgiftning

I det gråa vädret igår blev det en ullaredstur med mamma. Perfekt när man har några lediga dagar. Men jag började må lite konstigt mot slutet och illamående när vi kom till bilen. Har inte spytt på över 4 år (!), alltså sen mitt första stopp med stomin. (Trodde detta var stopp men eftersom stomin fungerade i omgångar handlade det inte om det.)

Den streaken bröts igår. Vi hoppas på att det bara är matförgiftning, magsjuka brukar ju ändå vara mer intensiv och akut. 
Har fått i mig lite ätbart idag iallafall och sovit större delen av dagen med lite feber. Hoppas det kan räcka så!

Bokad resa!

Resor och värme är ju något slags ständigt mål och ständigt sökande i mitt liv. Därför älskar jag alla resesidor, spenderar för mycket tid och önsketänkande där, men ääälskar också att boka resor!! Nu har jag bokat en Spanientur med Nico i början av sommaren!