Matilda Ahdrian

Behandling 4

Idag har jag fått den fjärde behandlingen, hoppas på att det är dags att vända nu. Verkar som de ska försöka få in 4st till nästa vecka, och se hur det är i slutet av veckan för att se vad som händer sen. Håller alla tummar och tår på lite resultat nu!

Albumin

Fick ett litet samtal från sjukhuset "behöver läggas in igen". Albuminvärdet hade sjunkit lite för mycket så nu ligger jag här och får lite sånt i mig. Kanske tarmen kan få lite hjälp att ta upp näringen!
Och det var Inte så illa som det lät, dom trodde på något sätt att jag hade varit dålig imorse osv och behövde ha koll på mig. Men ickee, jag är pigg och får åka hem ikväll! Men är dock inskriven ett tag igen. Vad gör deet. Får sova i min säng ju.

3e behandlingen
Idag har vi klarat av en tredje behandling, i vintras vände det efter 4-5e, hoppas på det nu med. Eller att det redan har börjat vända, inbillar mig kanske, men känner mig på något sätt piggare, kroppen studsar liksom, men huvudet sover. Viljaan is baack. Hjärnan hänger inte riktigt med men det kommer snart tillbaka. För denna behandlingen SKA funka, det har jag bestämt mig för nu. Nästa behandling är på fredag, DÅ SKA DET HÄNDA GREJER. Så mina armveck är fria från nålarna nu också, kan alltså använda dom som en vanlig människa igen, haha.
tack och heeej