Matilda Ahdrian

school of art, design & media
Skolans campus område är som ni kanske förstått så stort. Halmstads små kvadratmeter ligger i lä. Här åker man buss runt på området för att komma till rätt plats. NTU (som skolan heter) är uppdelat i flera olika skolor och boendeområden, därav har vi inte hunnit vara på de andra förutom Business School och Communication School som våra kurser har hört till. Varje gång vi åkt till skolan har vi åkt förbi art - byggnaden, den är så häftig. På våran upptäcksfärd fick vi äntligen se den ordentligt. Så cool arkitektur, älskar att man kan gå upp på den också. Byggnaden var dock inte särskilt intressant från insidan, men här är det utsidan som räknas!
 
 
värme + sprungit + plugga
Värmen här borta känns mer och mer för tiden som går. Graderna har inte förändrats särskilt mycket men det blir mer fuktigt vilket de har sagt att fram till juni blir det bara mer och mer. Vi låg ett par timmar vid poolen idag och svetten rinner på några sekunder. Så tacksam att vi har poolen att kunna svalka oss i, annars hade man aldrig orkat. Ska inte klaga, så glad att inte frysa, men då vet ni iallafall där hemma. 
Idag klarade jag äntligen mitt mål igen! Jag sprang 3km igen, det var mer än 2 månader sen jag fixade det för första gången och sen tappade jag det. SÅ STOLT över mig själv. Jag som hatade att springa, coolt ändå hur man kan ändra vanorna. 
Nu går vi in i sista veckan i våran lägenhet, ska ta hand om den väl och dessutom lyckas tentaplugga! 
 
Crépes with a view
Återigen, jag älskar denna staden. Det är en riktigt ordentlig storstad, samtidigt som det är så lätt att åka ut till den konstgjorda ön som har allt och plötsligt promenera på stranden. Älskar det. Lyxade till det med lunch där ute denna lördag. Att äta en chokladig crépes precis vid stranden och ha den utsikten, ja livet känns rätt bra då!