Matilda Ahdrian

enformigt
Har haft två föreläsningsfria dagar och det passade rätt bra med tanke på regnet och blåsten som drog igång. Så mina dagar har varit rätt enformiga med plugg, serier, sömn och städning. Men nu är det dags för helg och jag ska komma ut lite mer! 
 
Dagarna

Det mesta som fyller mina dagar nu för tiden är skola, plugg, sova middag, och tanken på att borde försöka läsa. Ändå funkar det helt okej. Min plan är att jag ska försöka ligga i och lära mig juridiken rätt ordentligt från början, så kan jag förhoppningsvis ligga någorlunda i fas när det är dags för tentaplugg för båda kurserna.
Så håller på att läsa igenom en allmän bok och försöker få in i huvudet om de paragrafer och lagar som står, det är vad som behövs till tentan.
Helgen var min sista helg i Göteborg innan tentorna (slutet av oktober), så har laddat upp med ordentlig Göteborgsenergi för att orka.
Kommer iallafall vara så nöjd om jag klarar detta!

Tisdagsbuffé

Inställd föreläsning idag, vilket på ett sätt är rätt skönt, men eftersom det är på högskolan betyder det att den kommer tryckas in i schemat längre fram, vilket inte gör det så bra längre. då har man de hellre när det ska vara.
Vi tog hand om dagen och gjorde våra övningsuppgifter i juridiken åtminstone, sen ett par timmar på lunchbuffén på Wild West. Rätt bra för att vara tisdag ändå!