Matilda Ahdrian

nyårsbröllop

Årets sista dag och släkten har fått vara med på vigseln för min kusin. Så fint!! Men kallt. Nu är det omladdning inför kvällens nyårsfirande. 

 
Tack 2015.
Ett år har gått och det kan vara bland de mest händelserika åren jag har haft. 
Inledde året med tre månaders fantastisk resa, från USA, Fiji, Nya Zeeland, Australien till Hong Kong. Fick chansen att ha två veckor som volontärarbete och vi skapade en liten Fijifamilj från jordens alla hörn. Jag har simmat med delfiner, hoppat fallskärm från ett flygplan, surfat, vandrat i glaciärer och levt ett fantastiskt backpack liv. 
Allt detta känns som en evighet sen, men det är faktiskt i år, 2015. 

Mitt i allt hamnade Gunnar på löpsedlarna för GT. Tidning efter tidning var det som gällde ett tag, ett år med 13 tidningsreportage för Gunnar.

Mixade en hejdundrans massa jobb och försökte bestämma vad jag skulle göra härnäst. En tur till Spanien och underbar svensk sommar blev det. 

Till slut var det dags att packa ihop hela livet, dags att flytta hemifrån, flytta från Göteborg. 2015 är året jag flyttade till Halmstad, egen lägenhet och började plugga. 

Halmstad har gett mig mycket, ny stad, nya människor och ett nytt slags liv. Jag har fått växa upp lite, gjort mina första tentor. Älskat Halmstad och saknat Göteborg. 

Tack 2015, för lärdomar, tankar och nya erfarenheter. Mycket glädje, tacksamhet, lite ånger lite knasiga beslut men förhoppningsvis ett gott slut!
 
 
årets sista pass
Som alldeles för många gånger konstaterat är min träning alldeles för inaktiv. Kollade historiken på mitt friskiskort och har alltså varit iväg på sju pass under detta året... Till mitt försvar har jag haft några månader fryst, men det är ett pass i månaden. Väldigt lönsamt gymkort... Men nu är det bara två månader kvar tills friskis går ut och det är dags för mig att köpa ett i Halmstad och börja på riktigt! Faktiskt lite taggad på det (hur länge det håller i sig får vi se). 
Kom iallafall iväg på årets sista träningspass ikväll, lite stolt inombords och alla muskler är helt skakis. Får se om jag kan stå på benen imon! Kanske dessutom var sista passet på friskis och svettis!