Matilda Ahdrian

TESTAR NYA STOMIBANDAGE
 ~ Inlägg i samarbete med M Care ~

Har ni lyssnat på podden ännu? Annars tycker jag att det är dags! Nu finns tre avsnitt ute, det kommer ett nytt varje vecka. 

Ni som har lyssnat på podden, ni vet att vi är sponsrade av M Care, och jag ska förstås berätta mer om de här! M Care är ett bolag som har stomibandage från Salts Healthcare och stomitillbehör från Eakin. Bolaget är startat av en sjuksköterska vilket gör att det känns extra genuint i vad de håller på med. M Cares produkter är väldigt snälla mot huden, vilket alla som någon gång haft en stomi på magen vet är rätt nödvändigt för att huden ska orka vara instängd. 

Jag håller just nu på att prova lite olika variantera av deras produkter, jag utmanar mig själv helt enkelt. För man är väldigt trygg och bekväm med det stomibandaget man väl har haft ett tag, då vet man vad som händer och vad som påverkar vad. Att jag byter sort flera gånger på en vecka är utmaning 3.0 i en stomivärld! Om det är någon mer som är sugen på att testa nya produkter så kan man beställa prover gratis från M Care här.

Jag har idag faktiskt för första gången på mina 8 år provat en en-dels variant, just nu testar jag denna. Känner mig så modig! Helt klart en annan typ av sätt att hantera stomin, väldigt nyttigt att testa sig fram i denna djungel och känna olika alternativ, man nöjer sig väldigt lätt annars. Finns så många olika både tvådels och endels, så har man möjlighet och vågar tycker jag absolut att man ska testa lite olika när det passar!