Matilda Ahdrian

BUSINESS CLASS
Långflygning fick en helt annan innebörd på min hemresa. I sista minuten lyckades jag uppgradera mig till Business Class och fick gå till vänster i flyget för första gången!! 
Har man gjort det en gång är det nog svårt att byta ner sig... Alltså business. Det märktes knappt att jag flög!? Tiden försvann tokfort och plötsligt var det dags att gå av, hade kunnat stanna längre där alltså. Så mycket nytt att upptäcka, en raksäng med massage att sova i, meny att välja bland alla möjliga olika förrätter, huvudrätter, efterrätter och drycker. Så galet. 
När jag kom till mitt säte kom en flygvärdinna fram "ska jag ta din jacka?" eh, javisst, tacktack. "ska vi väcka dig till frukost senare?" - ja klart jag vill ha mat!. 
Trivdes riktigt bra i denna avdelningen, även om det kändes som att jag var den enda som nybörjare och nyfiken på alla funktioner. 
 
 
NYC kvällsfika
Att jag fick en ordentlig sockerchock går ju inte att neka. Det var riktigt mycket kakor, glassar, bakverk de sista veckorna. Det var ju inte läge att trappa ner på det sista veckan i USA. I torsdags mötte jag upp tjejerna för middag efter min egna lilla utflykt. Sen gick jag och Agnes mot efterrätt, CHURROS, på ett nytt ställe denna gången, ny form dessutom. Vad kan man säga, churros är alltid en bra idé! 
 
SVERIGE
Landad. Svensk mark. Hemma. Så konstigt hur man kan byta ut hela sin värld och liv, från New Yorks gator till lilla Göteborg på bara några timmar. Trött som bara den hann jag med en del under söndagen. Landade vid 9 på morgonen. Somnade som en sten hemma innan Mican och Emil kom så vi hade lite mysmiddag. Piggade till mig för att åka till kyrkan (bara att byta ut Hillsong är en stor skillnad!). Älskar att hinna träffa så många fantastiska på så kort tid, så enkelt. Hinna prata lite snabbt med de (eftersom mina timmar i Göteborg är rätt begränsade), sprang vidare till Connects efterhäng för att få kramas med några till. 
Så, med lite sömn och jetlag, är det ändå alltid skönt att komma hem till vänner och familj. Även om hjärtat älskar New Yorks gator lite mer!