Matilda Ahdrian

PT-LINA
Lina är ju faktiskt en rätt stor anledning till att jag började träna i våras i Singapore. Att jag har kunnat komma igång lite här hemma känns så skönt. Idag var första gången vi lyckades komma iväg tillsammans! Lina fick agera PT igen. Det här med att hänga upp och ner va ju inte min starka sida dock haha. Men jag testade! Lina gjorde det dock aningen snyggare & lyckas ju jobba sig upp och ner! Kul att få Singa-vibes på gymmet ändå! 
(null)

that first half year
Jag är så glad att jag var duktig och tog polaroid bilder på alla ställen vi var på i våras. En bild per resa och sen givetvis lite olika viktiga saker i Singapore. De hänger runt om i lägenheten. Perfekt eftersom jag inte framkallat några andra än heller. Vilket första halvår av detta året jag haft! wow. 
 
WAPNÖ JULMARKNAD
Det blev söndagsutflykt och årets första julmarknad. Så mysigt att vi har en såpass stor julmarknad så nära, lilla Halmstad. Wapnö julmarknad. Inte bara marknad utan hela man kunde se alla steg i mjölk-processen. Vi hälsade på kossorna som låg på Koss-BB, några med nyfödda kavlar, sen de lite mognare kalvarna, mjölkningsstationen, sen själva mjölkmaskinerna som fyller kartongerna. Blev så mycket mer på riktigt, dags att börja köpa Wapnö, snacka om närproducerat. Så häftigt. Själva julmarknaden var också mysig, ätit churros, mandlar, druckit glögg och allt som hör till. Bra söndag!