Matilda Ahdrian

soffhänget
Tiden går för fort och kvällarna med detta mysgäng blir färre och färre. Vi har ändå hållt igång och träffats såå mågna av våra vardagskvällar, och helger för den delen, sen i ettan. Det är ju liksom bäst. Tycker ni kan bosätta er i min soffa tack. 
 
MQ Halmstad
Såhär när terminen börjar gå mot sitt slut och deadlinens blir fler och fler passar jag ju på att börja jobba i Halmstad också... Eftersom jag haft så mycket tid innan när det varit lite schemalagt behövde jag sysselsättning, så hörde av mig till MQ här i Halmstad eftersom det är rätt svårt att ha vardagspass hemma i Göteborg för mig. Har inte gjort det tidigare eftersom början av terminen var fylld som den var med bröllop och grejer. Har fått ett gäng pass nu de sista veckorna jag är kvar här, igår hoppade jag in mitt första pass. Konstig känsla att göra en första dagen på en ny plats men samtidigt i något man redan kan. Småsaker som var de förvarar olika grejer som skiljer och jag var lite förvirrad på när de inte låg på de normala platserna. Men det var kul att få köra lite butik igen, uppladdning inför julruschen i Göteborg. 
 
 
SISTERHOOD
I helgen hann jag även med en snabb sväng på Sisterhood. En riktig girlpowerkväll som alla Hillsong kyrkor i hela världen har. Inser att det var detta Sisterhood-tillfället jag var på i New York förra året. Tänk att jag verkligen levde en vardag i mina drömmars stad!!