Matilda

MASSAGE
Massage är en sån sak jag i framtiden önskar att jag unnar mig minst en gång i månaden. Det är ju sååå skönt. Dessutom får jag rätt enkelt knutor i nacken/övre rygg och spänningshuvudvärk och det som kommer med det. Det är ju en hälsoinvestering att massera upp de där regelbundet så det inte blir så illa?
På Bali passade jag på, vi hann med 6 massage besök, både enkla fotmassager och rygg+nacke massage. Helt fantastiskt även om inte alla är utbildade på samma sätt som i Sverige. Men det är så billigt, priserna har ju gått men det är ju inte i närheten av svenska priser. En halvtimme för mindre än 60kr, hur man man inte passa på?
Som jag sa fick jag och Emma resans bästa sista kvällen i Sanur. Det var en riktig salong där man till och med fick en bokad tid. Det var så fräscht och välordnat. Det kändes att de visste vad de höll på med, skönt att avsluta med en sån bra!
 
tacksam
Detta är dagen efter stomin hade flöde. Så fort stomin krånglar lite så uppskattar man så mycket mer när den fungerar. Så glad för att det har varit så många dagar och så många resor som stomin fungerat/fungerar. Utan stomin skulle jag antagligen inte alls må såhär bra och absolut inte våga resa lika mycket som jag gör. Stomin fungerar faktiskt majoriteten av tiden, så tacksam för det! Tänk att jag kan storsa runt på stränder på öar mitt ute i Indonesien.
Sista bilderna har en härlig besökare!
hade ett litet barn som gärna ville vara med i bakgrunden på bilderna, följde efter och hoppade in i bilderna oavsett vart jag vände mig.. Haha. Så söt, älskar när man bara ser benen upp ur vattnet! 
 
 
 
THE BANYAN TREE
Bali bali bali, mat mat mat. Vi har verkligen fått äta, goda saker, kyckling utan ben och senor, helt enkelt god och vanlig mat. Även om det är dyrare än våra vanliga måltider i Singapore är det jämfört med vad man får och vad det skulle kosta båda hemma och i Singapore sjukt billigt. Vi hittade ett favoritställe, The Banyan Tree på Gili Trawangan, vilket även alla andra svenskar gjorde, vi var tvugna att gå dit flera gånger för att hinna med och prova så mycket som möjligt från menyn. Fantastisk smoothiebowl, jucier, avocadotoast, wraps och ja, brownien är även härifrån. Detta stället visade verkligen Bali-matkärlek som man hade tänkt det.