Matilda Ahdrian

feberdags
Insåg att det faktiskt var ett bra tag sedan jag hade feber. Men nu var det dags igen. Kroppen känner kanske av att det är den årliga feber-tiden nu. För nu är det hela 3 år sedan jag hade min feber-sommar. Idag hade jag legat inne på sjukhuset i en vecka, utan att få äta. Så förhoppningsvis är detta bara någon dags feber och inte något som håller i sig i två månader igen. 
Onsdag
Tjatet om detta sommarväder går ju faktiskt inte att undvika. Hur mycket fram och tillbaka kan det gå? Vräkte verkligen ner hela förmiddagen, så grått och kallt ute. Men lagom tills jag slutade jobbet så sprack det upp, solen kom fram & det blev "varmt". Ett väder i taget tack. 
Har iallafall hunnit med en fika med en vän som det var alldeles för längesen sist ikväll. Och det gick plötsligt att sitta ute! Kul att hinna ta ikapp livet.strömavbrott
Efter jobbet igår åkte jag direkt in till Liseberg, för att träffa bland annat brudparet som har kommit hem från bröllopsresan! 
Är dock inte gjord för karuseller längre, blir så snurrig av så lite. 
Det var dessutom ett rejält strömavbrott i stora delar av Göteborg under kvällen, därmed också hela Liseberg. Så sjukt. Verkligen allt dog. Mörkt & mysigt, men stackarna som satt fast i åkattraktioner när regnet vräkte ner tyckte nog inte det vad särskilt trevligt...