Matilda Ahdrian

ÅRETS UF-FÖRETAG
Det har varit en lång intensiv men otroligt rolig dag. Juryarbetet var minst sagt intressant och givande, så mycket att fundera över. Men det blev grymt tillslut. Nu har vi överlämnat statyetten och vår titel som Göteborgs bästa UF-företag, det var faktiskt ett företag från vår skola som tog över, riktigt kul! Stort grattis till alla vinnare från mässan!!
 
UF-mässa
Idag var det premiär för årets UF-mässa. självklart kan jag inte riktigt hålla mig borta. Smet till och med in på invigningen. Så kul att få va med på de första prisutdelningarna, särskilt när det företag jag varit rådgivare för, iallafall under hösten, kammade hem flera priser! Imorgon har jag en heldag på mässan, det börjar med jury arbete för Årets UF-företag, ska bli så spännande. Och slutar med att överlämna vandringsstatyetten och titeln som årets UF-företag från Apron till de nya vinnarna. 
 
 
välkommen iPhone
Jag har haft min trogna 4s i 3 år nu och den börjar känna sig lite sliten. Den klarade faktiskt av hela resan och än har den inte dött, men nu är det passande att få en ordentlig uppgradering. Ska bli så skönt att få se allt i en större skärm!! En guldig liten fillur. Lycka.