Matilda Ahdrian

Sorgset hejdå
Frågan är hur man säger hej då till personer man har kommit så nära på så kort tid, som man inte har en aning om när och om man kommer träffa igen. Så tidigt på morgonen och alla drog sig upp helt nyvakna för att kramas hejdå. Skulle man varit piggare skulle tårarna faktiskt inte varit långt ifrån. Känns väldigt väldigt tråkigt. Tycker om de så mycket! Fick en trogen pilla-på-öronen-bild som sista hejdå av 5 av de kära.


 
SÅ TACKSAM
Så tacksam för dessa veckor som gått. Dels över det enkla livet och sluppit bära runt på väskan och leta boende varje dag, vilket börjar nu. Men det blev så bra, och det var kanske inte volontärarbetet som var det bästa, utan att vi har varit ett fantastiskt gäng som har gjort det absolut bästa. Barnen på vårt lilla dagis har varit super, så tacksamma och glada. Var ledsna att vi skulle åka. Där hann vi ändå få lite relation med de, tillskillnad mot på den stora skolan. Men här kommer lite mobilbilder från sista dagen!

Dags att lämna
Nu packas väskorna ut i minibussen. Det är dags för oss att lämna vårt volontärboende efter två helt fantastiska veckor. Det har verkligen varit så mycket bättre än vi väntat oss. Har verkligen fått vänner för livet och det känns faktiskt väldigt tråkigt att lämna denna lilla livsbubblan. Men imorgon börjar backpackslivet på riktigt och det är dags för oss att ta oss ann Nya Zeeland.