Matilda Ahdrian

Necessär till stomin
Titta på dessa produkterna! Det är svårt att förstå för en icke-stomi-människa hur fantastiskt det är med dessa fack. Äntligen. Fick dessa två olika hemskickade från England och Beyonddefinitionbags som har tagit fram dessa. Dels snygga accessoarer att ha stomi-hjälpmedel i och så praktiska. Den stora är för hela kitet, för plattbyte och därmed lite mer res-necessär. Fantastiskt eftersom de man fick från sjukhuset är mer två stora fack där man får rota runt efter allt. 
Den andra, mindre, är för vardagslivet, just nu har jag har påsar lite här och där i mina väskor eller inte haft med mig byte överhuvudtaget. Med denna lilla har jag allt jag behöver på ett ställe och kan flytta över mellan väskorna, och i ett snyggt fodral! Tips till alla stomi-vänner där ute!
vad jag behöver för ett platt-byte. 
man kan dessutom veckla ut en liten platta så man kan lägga saker när man gör sitt byte!! Genialiskt. 
allt vad jag behöver för ett påsbyte. 
 


eating through the thesis
Nu har vi kickstartat uppsats-terminen på riktigt. I måndags hade vi möte på ett företag med en som har vårt ämne som en hjärtefråga. Kändes så bra att få input och inspiration från någon som har så mycket mer koll än vi som precis börjat läsa på. 
det innebar en dag i Göteborg, så vi startade med en frukost.
med lite arbete emellan och sen en härlig lunch. Ja maten är en central del i uppsatslivet, glädjestunder. 
PULKAVÄDER
Snön som nådde västkusten i helgen skojar man inte bort. RIKTIG vinter. Jag kan inte minnas sist jag såg det, men gissar att det var två år sen, eftersom jag hann åka innan det blev snö på riktigt förra året. Blev sugen på att faktiskt ta vara på det och inte bara hata det, det är ju kul om man är rätt klädd. Så jag, Nico och Hampus tog på oss full utrustning för att rulla i snö och tog oss till en pulkabacke. Haha sååå kul. Jobbigt dessutom att springa upp och ner med så mycket kläder på. Men jag frös åtminstone inte, stort för att vara så kallt!