Matilda Ahdrian

Baristorna
Sen Connect gick över och blev Hillsong Church ligger deras söndagsmöten lite tidigare, vilket gör att jag i princip hinner med både Hillsong och Smyrna. I vanlig ordning förflyttade jag mig till Smyrna efter att ha kramat om alla i Hillsong. Fastnade med Julia och Conne som var kvällens baristor, riktigt kaffe till minglet. Perfekt avslutning på min nästan hela vecka i Göteborg. 
 
WATOTO
Jag hade tänkt att ta bussen hem igår men avbokade den på morgonen och bestämde mig att det fick bli tåget. Sista bussen går vid 16 och jag tyckte det var värt att hinna med lite kyrka så då fick det bli tåg. 
I Hillsong var Watoto-kören på besök. Så coolt. Arbetet Watoto gör nere i Uganda är så grymt, föräldralösa barn som vår en framtid och ett hopp. Kören består av barn som fått en sån chans genom Watoto och är så grymma på både dans, sång och förmedla budskapet. Den tacksamheten som finns i de barnen är otrolig och borde verkligen smitta av sig till oss!
 
Lägenhetsvisning

Det sägs ju att man ska gå på mycket visningar för att lära sig vad man gillar, vad man vill ha och inte och vad man faktiskt bör kolla vid visning. Så jag har minst sagt påbörjat det där med visningar. Ett av mina sparade objekt på hemnet hade visning idag och jag var i en lägenhet på en gata bredvid. Då tyckte jag det var värt en titt, bokade visningen 10minuter innan & sprang över. Den va fin men inte helt klockren i planlösningen!