Matilda Ahdrian

NYC-fam
Jag är sååå glad att ha min New York familj i huset bredvid igen. Att få höra mina kids ropa efter mig lite då och då och bara kunna springa dit och kramas. Såå mysigt!!
 
så länge varade det
I ett dygn fick jag ha min nya telefon. Kuuul. Visade sig att man inte hörde mig näär jag ringde, lät som en storm. Och systemet med Apple är krångligt. Tycker ju man borde få en ny telefon med en gång bara när det är ett sånt fel när man får den.. Nejnej. Den ska först lämnas in, tekniker ska kolla på den, konstaterar de ett fel så ska de beställa en ny från Apple. Vilket innebär att jag inte har en fungerande telefon innan denna veckan är slut inte. Sååå tröttsamt. Nu fick jag gå tillbaka till min gamla som dör hela tiden. Det blev plötsligt krångligare att köpa en ny telefon... Ge mig bara en ny från hyllan!!
 
WOW telefon

Heeelt fascinerad av kameran på telefonen. Det är stört hur en mobilkamera kan ge sån kvalité! Det är som att ha en systemkamera i fickan. Min vanliga kamera har viss risk att få ännu mer minskat användande nu... 

Har varit på en kvällspromenad med Pålsson och tog ett par snabba bilder, ändå så galet bra! Mysigt att få lite kvalle med henne också!