Matilda

GÖTEBORGSKALAS

Åh jag är så glad att få hinna med Göteborgs kulturkalas i år!! Förra året missade jag hela pga att vi nollade de nya studenterna. Men i år minsann! Första dagen idag och jag har fått äta langos, strosa runt, hängt med massa folk, lyssnat lite på arvingarna och allmänt njutit av en riktigt sommareftermiddag och kväll i Göteborg. Såna här happenings i stan gör en ändå så glad!

Tisdagsmiddag

Det är rätt uppbokade dagar trots att jag är färdigjobbad på MQ. Sov dock bort största delen av tisdagen. Men på kvällen var det middagsdags med Linnéa, Linnea och Ellie. Så glad att vi hann få ihop oss fyra en gång innan Ellie flyttar tillbaka till USA. Så härligt att gå ut och äta med tjejerna!

BIRTHDAY

14 augusti och hej 22 år! Idag var det min tur att fylla år och jag har haft en så bra dag. Blev väckt  av systrarna imorse, fick drömfrukost i livets väder. Fått bada njuta av solen, ätit grillat till middag när mamma & pappa kom hem. Sen överraskade mina tjejer och tårtan har ätits! Nu är det dags att sova, Vickan och jag fastnade i bilen, haha, 03.30, signar ut från en fantastisk dag! TACK!