Matilda Ahdrian

FLYTTLASSET
Har haft min lägenhet uthyrd under sommaren och idag fick jag tillbaka den. Har saknat så att ha alla grejer på sin plats och koll på alla mina saker. Idag gick flyttlasset ner. Eftersom jag hyrt ut hade jag verkligen tömt det mesta, hela garderoberna och orimligt mycket grejer som man knappt tänker på finns. Mamma åkte med mig idag, så har fått storhandlat också när bilen ändå var här. 
Packat upp och packat upp hela kvällen. Samtidigt som jag packade om en väska, för inatt åker vi ett gäng till Gdansk. Så nu ska jag andas ut och strax få några timmars sömn!
 
Pendelkort
Sepember är en minst sagt intensiv månad. Ska pussla ihop allt samtidigt som jag faktiskt kommer behöva plugga och gå i skolan. Det kommer bli en hel del Göteborgsturer när det väntar TVÅ bröllop, varav ett är systers, vilket innebär en hel del fix kvar som väntar. Har alltså köpt mig ett månadskort så att jag kan åka frma och tillbaka mycket. Får se om det ens lönar sig med tanke på priserna, men känns bättre att åka "onödiga" gånger då. Till måndagens föreläsning åkte jag bara fram och tillbaka...
 
SKOLSTART
Poff så satt jag i skolbänken igen. Konstigt hur fort några månader kan gå. I år har vi valt inriktning och det innebär att vi bara blir färre och färre. Inte alls stor klass kvar nu. Som tur är är det några kurser kvar tillsammans med alla, även de som läser vanliga ekonomprogrammet. 3e året i Halmstad börjar nu!