Matilda Ahdrian

välkommen tillbaka
Äntligen är min kamera hel igen! Lämnade in den för 3 veckor sen då linsen inte ville gå upp eller igen av sig självt längre. Hade den så i över 1.5 månad på resan... Så nu är det en frihet att slippa pilla på! Nu är den tillbaka hos mig!


Brisbane
Ännu en stad som förväntningarna inte var så höga på. Brisbane skulle vara en "inte så mycket att ha"-stad. Men den var inte så dum faktiskt. Ett ovanligt fräscht hostel (YHA), stora shoppinggator, den stad som vi faktiskt shoppade lite i. Sen hade de en gratis båttur runt staden, så fint att få se det från vattnet, även om båtturen blev rätt lång. Det fanns några parker och trevliga platser på andra sidan bron som vi inte hann utforska. Men man ska inte klanka ner så mycket på Brisbane, det var en större stad och mysighetskänslan med att ha allt nära var inte där. Men så värdelös som vi hört innan var den ju inte!
 
Återförenade
Min Linnéa, min Pål, min framtida business partner. Äntligen har jag fått träffa min pärla efter över 4 månader isär!! Behöver en sån dos för att må bra! Men det var en kortis för imorgon lämnar hon stan igen.