Matilda Ahdrian

LOGISTIKKOORDINATOR
HEJ, längesen nu!
Livet rullar på, såhär långt har jag fått må bra hela 2021, vilket man är extra tacksam för nu. 
Tänkte att det var dags att uppdatera om livet såhär två månader in i ett nytt år. 
Vad har hänt? 
Vi har släppt sista avsnittet i säsong 1 av podden, redan första veckan i januari dock, så det räknas nästan till 2020. Men så roligt det var, och så fin respons vi har fått. Förhoppningsvis fler säsonger på ingång, då meddelar jag såklart!

Men, jag har gått och bytt tjänst. Nu är jag i slutet av överlämning till en heeelt ny tjänst. Jag har tidigare jobbat som ekonomiassitent och nu byter jag helt och blir logistikkoordinatior. Det ni, det trodde man inte. Så glad för denna möjligheten, lär mig så mycket och lär mig framförallt mycket nytt. Precis vad jag vill, bygga på och bredda mig så att man någon gång kanske vet vad man ska göra när man blir stor! Nu ska jag vara med på sidan för att optimera och planera varuflöde och varorna till butik osv, blir så kul!

Evve testade på att ha stomi för en dag, alla steg från att klippa platta till att vi fyllde på med vatten för att känna tyngden. Så roligt, man blev så glad i hjärtat och så konstigt att se någon annan med påse samtidigt som mig. Stort tips för alla där ute, be en vän eller någon i familjen att prova på om de vill. Ger både kunskap och skratt!

Solen har börjat skina, våren är på ingång, hopp om livet. Snart hoppas jag på den sociala revanchen!!