Matilda Ahdrian

det svänger
Ja hörrni. Bergochdalbana är vad vi kan beskriva de senaste veckorna med, senaste månaden för att vara exakt. Galet vad vi har pendlat i glädje, sorg, hopp och förtvivlan.

Eftersom det är ett rätt bevakat bolag så har de flesta hunnit se att MQ blev uppköpt förra fredagen, vilket varit vår stora förhoppning, att det på något sätt skulle få leva vidare. När vi väl nåddes av det beskedet kom ju såklart glädjen och sen när det lagt sig följdes det såklarts utav väldigt många fler frågor, vad händer nu? 

Vissa runt omkring tror att det är enkelt, "ni är uppköpta, nu får ni tillbaka era jobb", då kan vi säga nejnejnej. Så enkel är inte ekvationen. Beskedet som kom först var att butiker skulle minskas och även styrkan på huvudkontoret. Vilka? Ingen som visste. Denna veckan har bestått utav ännu mer förvirringar och förhoppningar och känslor. Bergochdalbana. Mer hopp än tidigare veckor. Besked har kommit i omgångar och alla har ännu inte fått besked, och veckan som kommer vet vi inte riktigt vad vi kan förvänta oss utav. 
 
Det som känns spännande är att bolaget får en helt ny chans. En chans att börja om från 0 och göra om och göra rätt, lära sig från sånt innan och in i detaljnivåer som program och funktioner få hitta nya bättre lösningar. En sån resa är jag så spänd på att få vara med på. 
 
förra helgen såg jag iallafall till att få målat sovrummet ifall att all den fria tid som låg framför skulle försvinna, kändes dumt att fortsätta med 6 olika färger över halva väggen efter alla mina provburkar. Så skönt och det blev en helt annan värme i rummet, så mysigt!