Matilda Ahdrian

MALMÖFESTIVALEN
Knappt ett dygn hann vi vara på plats i Norrköping innan det var dags att åka vidare. Vi hade en trevlig dag på Augustifestivalen, det var mycket som hände runt omkring oss så det var både folk och något att kolla på. En av årets bönder i bonde söker fru höll i schemat på den lilla scenen vid oss, ska bli så kul och följa henne i höst! Haha, älskar programmen som kommer på hösten. 
Vi körde ner till Malmö, i omgångar det värsta vädret jag kört bil i. Aldrig varit med om så mycket regn, såg inte vägen, såg knappt ut, varningsblinkers på och ja usch. Det var bara att ta sig igenom och vara redo när det kommer igen. Var otroligt skönt att komma fram till hotellet sent igårkväll här i Malmö. 
Idag har vi varit en del av Malmöfestivalen, även här är hela staden vid liv och det är olika saker överallt, scener lite här och där. Kul! Jag tyckte det var dags för lite churros, kompenserar med sallad till lunch. 
Nu somnar hela kroppen här och ska försöka ladda om batterierna för en dag utanför Emporia här i Malmö.
la ut denna i Norrköping, där hade vi fint väder. Dumt nog skulle jag ju köra rakt in i ovädret lite senare som fanns hemma på västkusten och hade brett ut sig lite mer..
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress